​✓ Vi henter og bringer maskinerne

✓ Personlig og professionel rådgivning​

✓ Glade kunder og gode anmeldelser​

STIHL hækkeklipper

Hos AP Service i Skanderborg forhandler vi Stihl hækklipper med eller uden batteri til kvalitetsbevidste kunder i Horsens og Aarhus, som efterspørger det bedste på markedet. I vores optik er Stihl et af de bedste mærker netop nu, hvorfor du får en solid hækkeklipper, der holder i mange år.

For at kunne klippe hækken optimalt handler det selvfølgelig om at have den rette hækkeklipper. Med en Stihl hækkeklipper bliver det meget nemmere at klippe hæk, og du kan altid regne med, at den fungerer efter hensigten. Søger du en kompetent benzin hækkeklipper eller en batteri hækkeklipper, har vi lige den, du står og mangler.

Professionel Stihl hækkeklipper til alle behov

Med en Stihl hækkeklipper gør du arbejdet meget nemmere for dig selv. Den klipper som en drøm og gør hækklipning til en leg.​ Sætter du pris på høj kvalitet, der holder i mange år, og som i øvrigt er driftssikker og stabil, er Stihl uden tvivl det oplagte valg for dig. Den dækker alle behov og fås til en konkurrencedygtig pris hos os.

Søger du rådgivning om, hvilken Stihl hækkeklipper du skal vælge, har vi nogle erfarne og kompetente folk, som kan rådgive dig til det rette valg til dine behov. Du kan høre meget mere om, hvad den kan rent funktionelt samt blive instrueret i, hvordan du passer og plejer den bedst muligt.

Kontakt os i dag for bestilling af hækkeklippere

Skal du bestille en Stihl hækkeklipper, kan det gøres ved at kontakte os. Vi har flere slags hækkeklippere fra Stihl, hvorfor vi gerne hjælper med at finde netop den, du har brug for.

Ring til os på 51 80 29 42, eller skriv til os på anderspoulsenservice@gmail.com, hvis du vil bestille din. Vi ser frem til din bestilling.​

Forhandler

Kontakt

Send os en e-mail

​Telefon: 51 80 29 42

Åbningstider:

Man-tors: 07.30 -16.30 

Fredag:      07.30 -15.00

*Lørdag:    09.00 -12.00​

*Gælder april, maj, juni og august.​​