​✓ Vi henter og bringer maskinerne

✓ Personlig og professionel rådgivning​

✓ Glade kunder og gode anmeldelser​

​Havetraktorer i markedets bedste kvalitet

Hos AP Service forhandler vi

Hos AP SERVICE udvælger vi vores leverandører ud fra kompromisløse krav om kvalitet, design, brugervenlighed og prisvenlighed.

Derigennem sikrer vi vores kunder, at enhver af vores havetraktorer lever op til vores krav om en lang levetid med samme høje kvalitet.

Blandt vores leverandører findes  Stiga, Simplicity og STIHL. De arbejder alle ud fra et mantra om, at kvalitet ikke behøver at være dyrt.

Havetraktorer til professionelle og private

​Vores havetraktorer er lavet til at blive brugt af både private og professionelle, som har et større areal at arbejde med. De er tilgængelige med både børste og skovle, så maskinen også kan bruges til at skrabe sne.

Ligeledes er vores havetraktorer tilgængelige med tilhørende vogn, så man nemt kan transportere materialer, haveaffald og lignende. 


​Som en ekstra service til vores kunder tilbyder vi naturligvis at udføre service og reparationer på alle havetraktorer.

​Med et stort værksted, mange reservedele på lager og mange års erfaring er vores reparationer på havetraktorer sikre, hurtige og effektive.

For alle vores produkter gælder det, at vores kunder kan få alle tilgængelige reservedele. Det kan spare vores kunder mange penge, idet dette oftest er umuligt ved andre maskiner.

Har man som ejer af en havetraktor et tilhørende værksted, kan AP Service udføre sine reparationer der. Det sparer dig både tid og penge.

Dialog med vores kunder.

​En handel med AP Service starter altid med en gensidig dialog med kunden. Derigennem finder vi ud af hvilke behov du har og hvordan de bedst kan blive opfyldt.

Ud fra en faglig og professionel rådgivning og vurdering, finder vi i fællesskab den bedste løsning. Kontakt os for at høre mere på tlf.: 51 80 29 42.​

Forhandler

Kontakt

Send os en e-mail

​Telefon: 51 80 29 42

Åbningstider:

Man-tors: 07.30 -16.30

Fredag:      07.30 -15.00

*Lørdag:    09.00 -12.00​

*Gælder april, maj, juni og august.​​