​✓ Vi henter og bringer maskinerne

✓ Personlig og professionel rådgivning​

✓ Glade kunder og gode anmeldelser​

Salg og reparation af havetraktor – altid høj kvalitet

Hos AP Service Tebstrup udvælger vi vores leverandører ud fra kompromisløse krav om kvalitet, design, brugervenlighed og prisvenlighed. Derigennem sikrer vi vores kunder, at enhver havetraktor lever op til vores krav om en lang levetid med samme høje kvalitet.

Blandt vores leverandører findes blandt andet Stiga, Simplicity og STIHL. De arbejder alle ud fra et mantra om, at kvalitet ikke behøver at være dyrt. Vi hjælper alle kunder i blandt andet Skanderborg, Horsens, Aarhus og omegn med at finde en ny havetraktor. Derudover hjælper vi selvfølgelig også med reparation af havetraktor, hvis du har brug for hjælp.

Havetraktor til professionelle og private

Vores havetraktorer er lavet til at blive brugt at både private og professionelle, som har et større areal at arbejde med. De er tilgængelige med både børste og skovle, så maskinen også kan bruges til for eksempel at skrabe sne. Ligeledes er vores traktorer tilgængelige med tilhørende vogn, så man nemt kan transportere materialer, haveaffald og lignende.

Som en ekstra service til vores kunder, tilbyder vi naturligvis at udføre service og reparation af havetraktor for alle. Med et stort værksted, mange reservedele på lager og mange års erfaring, er vores reparationer på havetraktorer sikre, hurtige og effektive.

For alle vores produkter gælder det, at vores kunder kan få alle tilgængelige reservedele. Det kan spare vores kunder mange penge, idet dette oftest er umuligt ved andre maskiner.

Har man som ejer af en havetraktor et tilhørende værksted, kan AP Service Tebstrup udføre reparationerne der. Det sparer dig både tid og penge.

Stor fokus på dialog med vores kunder

En handel hos os starter altid med en gensidig dialog. Derigennem finder vi sammen ud af, hvilke behov du har og hvordan de bedst kan blive opfyldt. Ud fra en faglig og professionel rådgivning og vurdering, finder vi i fællesskab den bedste løsning.

Kontakt os og hør om mulighederne for reparation af havetraktor

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at købe en ny havetraktor – eller reparation af havetraktor, hvis du allerede har en, men den er gået i stykker. Vi tilbyder altid vores rådgivning, når du har brug for det.

Ring til os allerede i dag på telefon 51 80 29 42 eller send en e-mail til anderspoulsenservice@gmail.com.

Forhandler

Kontakt

Send os en e-mail

​Telefon: 51 80 29 42

Åbningstider:

Man-tors: 07.30 -16.30 

Fredag:      07.30 -15.00

*Lørdag:    09.00 -12.00​

*Gælder april, maj, juni og august.​​