​✓ Vi henter og bringer maskinerne

✓ Personlig og professionel rådgivning​

✓ Glade kunder og gode anmeldelser​

Salg og reparation af plæneklipper – stort udvalg her

Skal du have en ny plæneklipper? Hos AP Service Tebstrup har vi et nøje sammensat udvalg af plæneklippere – i markedets bedste kvalitet. Vi udvælger vores maskiner i overensstemmelse med vores kunders krav om design, brugervenlighed, holdbarhed og pris. På den måde sikrer vi vores kunder, at deres plæneklipper er af god kvalitet og til den bedste pris.

Vi holder til nær Skanderborg, Horsens og Aarhus, men tilbyder også salg og reparation af plæneklipper i andre områder.

Høj kvalitet og gode priser

Vi forhandler udelukkende plæneklippere og andre maskiner fra markedets mest professionelle producenter. Blandt vores leverandører kan du finde kvalitetsmærker såsom:

Vores leverandører fremstiller plæneklippere drevet af benzin, batteri eller ledning.

Hvilken plæneklipper skal du vælge? Vi rådgiver

Vi anbefaler at bruge en plæneklipper med benzin, hvis du har et stort areal med forholdsvist højt græs. Vores plæneklippere med benzin er også tilgængelige med en bredere klippebredde end standarden, hvilket er meget tidsbesparende. De kan også erhverves med drivkørende motor.

Batteridrevne plæneklippere er et meget fleksibelt, økonomisk og miljøvenligt valg. Strømtilførslen til batteriet er meget billig, og selve plæneklipperen er lydløs. En batteridreven plæneklipper starter hver gang, og i forhold til plæneklippere med ledning, er plæneklippere med batteri mere fleksible.

Robotplæneklippere ordner haven af sig selv. Det er meget tidsbesparende og bekvemt, såvel som det er billigt i den påkrævede strøm. Det gør også robotplæneklipperen meget miljøvenlig.

El-plæneklippere med ledning er det prisvenlige alternativ, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. I forhold til batteridrevne plæneklippere koster en el-plæneklipper cirka tre gange så lidt og har de samme funktioner.

Ring her for et godt tilbud på en plæneklipper

Skal du bruge hjælp til reparation af plæneklipper? Eller vil du gerne købe en helt ny? Uanset hvad står vi klar med professionel hjælp og kompetent rådgivning. 

Du kan også bestille en prøvetur, hvis du er interesseret i at prøve maskinen af, før du eventuelt køber den.

Kontakt os for at høre mere på telefon 51 80 29 42 eller e-mail anderspoulsenservice@gmail.com.

Forhandler

Kontakt

Send os en e-mail

​Telefon: 51 80 29 42

Åbningstider:

Man-tors: 07.30 -16.30 

Fredag:      07.30 -15.00

*Lørdag:    09.00 -12.00​

*Gælder april, maj, juni og august.​​