​✓ Vi henter og bringer maskinerne

✓ Personlig og professionel rådgivning​

✓ Glade kunder og gode anmeldelser​

​Plæneklippere hos AP Service - det bedste udvalg

Hos AP Service har vi et nøje sammensat udvalg af plæneklippere i markedets bedste kvalitet. Vi udvælger vores plæneklippere i overensstemmelse med vores kompromisløse krav om design, brugervenlighed, pris og holdbarhed.

På den måde kan vi sikre vores kunder, at deres plæneklipper er af markedets bedste kvalitet og fås til den bedste pris.

Kvalitet og prisvenlighed

​Til vores trofaste kunder i Skanderborg, Horsens og Århus tilbyder vi plæneklippere fra markedets mest professionelle producenter.

Blandt vores leverandører kan du finde kvalitetsmærker som:

  • Viking
  • Honda
  • Makita
  • Stiga
  • Klippo
  • Ariens
  • Craftsman

Disse dygtige producenter fremstiller plæneklippere drevet af benzin, batteri eller ledning, samt robotklippere.

​​

​AP Service anbefaler plæneklippere

​I AP Service anbefaler vi at bruge en plæneklipper med benzin hvis du har et stort areal med forholdsvist højt græs.

Vores plæneklippere med benzin er også tilgængelig med en bredere klippebredde end standarden, hvilket er meget tidsbesparende. De kan også erhverves med drivkørende motor.

​Batteridrevne plæneklippere er et meget fleksibelt, økonomisk og miljøvenligt valg. Strømtilførslen til batteriet er meget billig og selve plæneklipperen er lydløs.

En batteridreven plæneklipper starter hver gang og i forhold til plæneklippere med ledning, er plæneklippere med batteri mere fleksible.

Robotklippere ordner haven af sig selv. Det er meget tidsbesparende og bekvemt, lige såvel som det er meget billigt i den påkrævede strøm. Det gør også robotklipperen meget miljøvenlig.

Elklippere med ledning er det prisvenlige alternativ, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. I forhold til batteridrevne plæneklippere koster en elklipper cirka tre gange så lidt og har de samme funktioner.

Kontakt os i AP Service for at høre mere om vores plæneklippere eller for at bestille en prøvetur. Ring til os på telefon 51 80 29 42 eller skriv os på e-mail anderspoulsenservice@gmail.com.

Forhandler af

Adresse

​AP Service Tebstrup ApS

Skanderborgvej 32, Gedved

8751 Gedved

Kontakt​

Send os en e-mail

​Telefon: 51 80 29 42

Åbningstider:

Man-tors: 07.30 -16.30

Fredag:      07.30 -15.00

*Lørdag:    09.00 -12.00​

*Gælder april, maj, juni og august.​​