​✓ Vi henter og bringer maskinerne

✓ Personlig og professionel rådgivning​

✓ Glade kunder og gode anmeldelser​

Reparation af havetraktor og plæneklipper med stor erfaring

Hos AP Service Tebstrup ApS har vi mange års erfaring med reparation af plæneklippere og havetraktorer. Med stor forståelse i henhold til forskellige typer af plæneklippere, motorsave og andre havemaskiner, er vi meget hurtigt blevet problemløsere.

I omegnen af Skanderborg, Horsens og Aahus har vi fået mange plæneklippere ud på græsset igen.

Reparation af plæneklipper foretages hurtigt

På vores professionelle og lokalt forankrede værksted har vi mange reservedele til havetraktor på lager. Det forkorter i langt de fleste tilfælde tiden på en reparation af plæneklipper og havetraktor.

Er problemet mere komplekst og kræver sjældnere reservedele, sørger vi naturligvis for bestilling af alt det nødvendige.

Vi tilbyder reparation af havetraktor og plæneklipper, uafhængigt af alder og producent. 

Ud fra en faglig vurdering vil vi altid foreslå den bedste løsning og i værste tilfælde anbefale at købe en ny.​

I firmaet er vi dog af den overbevisning, at det i mange tilfælde bedre kan betale sig at få repareret sin plæneklipper eller havetraktor frem for at købe en ny.

På den måde kan vi også spare på miljøets ressourcer. Det gavner både klimaet og økonomien.

Vi foretager reparation af havetraktor nær dig

Ved enhver reparation af havetraktor eller plæneklipper arbejder vi ud fra langtidsholdbare og prisvenlige løsninger. Vi ved, at tid er en faktor. Derfor arbejder vi hurtigt og sikkert på reparation af plæneklipper, så græsset igen kan stå som du vil have det.

Ring gerne til AP Service Tebstrup ApS hvis du har et akut problem med din plæneklipper. Over telefonen kan vi tilbyde hurtige problemløsninger, som måske kan få dig videre på stedet.

Hvis ikke kigger vi naturligvis gerne på din plæneklipper eller havetraktor. Skriv på e-mail anderspoulsenservice@gmail.com eller ring på telefon 51 80 29 42 for at modtage et uforpligtende tilbud på reparation af græsslåmaskine eller plæneklipper reparation.

Forhandler

Kontakt

Send os en e-mail

​Telefon: 51 80 29 42

Åbningstider:

Man-tors: 07.30 -16.30

Fredag:      07.30 -15.00

*Lørdag:    09.00 -12.00​

*Gælder april, maj, juni og august.​​