​✓ Vi henter og bringer maskinerne

✓ Personlig og professionel rådgivning​

✓ Glade kunder og gode anmeldelser​

Reparation af landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner

​Som en service til vores kunder i omegnen af Skanderborg, Horsens og Århus, tilbyder AP Service Tebstrup ApS professionel og hurtig reparation af landbrugsmaskiner, havetraktorer og entreprenørmaskiner.

AP Service Tebstrup ApS drives af Anders Næsted-Poulsen, som er uddannet landbrugsmaskinmekaniker og har mange års erfaring inden for branchen med reparation af entreprenørmaskiner.

Derfor kan du næsten altid være sikker på, at Anders får dig i gang på stedet.

Reparation af entreprenørmaskiner på stedet og på værksted

​Er uheldet ude, kommer AP Service Tebstrup ApS i vores servicebil og udfører reparationen på stedet. Det giver vores kunder meget mere fleksibilitet.

Vi ved, at vores kunders tid er dyrebar. Derfor stræber vi efter at lave enhver mulig reparation af landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner på stedet, så vores kunder hurtigt kan komme i gang igen. 

Er det ikke muligt at lave reparationen på det respektive landbrug, tager vi gerne maskinen med tilbage på værkstedet, forudsat af, at den kan være på vores trailer.

Vi har altid plads og tid til at udføre reparation af landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner hvis de bliver afleveret på værkstedet.

Derudover kan vi også levere prisvenlige reservedele til landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Kontakt din reparatør i Skanderborg, Horsens og Århus

​Står du med et meget akut problem, er du altid velkommen til at ringe til AP Service Tebstrup ApS. Over en telefonsamtale kan vi prøve at rådgive dig til at få gang i maskinen igen.

Hvis det ikke kan lade sig gøre, går det ikke længe får du kan høre servicebilen køre ind i indkørslen.

Kontakt gerne AP Service Tebstrup ApS med forespørgsler om reservedele eller for at modtage et uforpligtende tilbud på en effektiv og professionel reparation af landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. Du kan ringe til os på telefon 51 80 29 42 eller skrive til os på e-mail anderspoulsenservice@gmail.com.​

Forhandler

Kontakt

Send os en e-mail

​Telefon: 51 80 29 42

Åbningstider:

Man-tors: 07.30 -16.30

Fredag:      07.30 -15.00

*Lørdag:    09.00 -12.00​

*Gælder april, maj, juni og august.​​