​✓ Vi henter og bringer maskinerne

✓ Personlig og professionel rådgivning​

✓ Glade kunder og gode anmeldelser​

​Robotplæneklipper finder du et stort udvalg af her

Er du på udkig efter en god robotplæneklipper, som kan klare græsslåningen for dig? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden, hvor du finder et stort udvalg af automatiske plæneklippere. Vi servicerer primært kunder fra Skanderborg, Horsens, Aarhus og omegn.

Hos AP Service Tebstrup oplever vi en øget efterspørgsel på robotplæneklippere, derfor har vi fingeren på pulsen inden for, hvad der sker på markedet. 

Du kan være sikker på, at alle plæneklippere i vores sortiment lever op til strenge kvalitetskrav.

Vi tilbyder desuden professionel support, service og reparation af din robotplæneklipper.

Vi rådgiver dig om din næste robotplæneklipper

Vi kan meget mere end at sælge din næste robotplæneklipper til dig. Vi sørger for, at du får den rigtige model, som passer til din have og til dine individuelle behov. Når vi sammen har fundet den rette robot til dig, har du mulighed for at tilkøbe opsætning.

Opsætningen indebærer:

  • Montering af dockingstation
  • Nedlægning af hegn (signalkabel) med kabelnedlægger
  • Opsætning og igangsætning af robotten

Hos os er du med andre ord garanteret en god og professionel service hele vejen rundt. Vi sætter dine behov i forreste række, og vi gør vores bedste for at gøre dig helt tilfreds med dit nye køb. Vi er nogle af de førende på markedet inde for salg, installation og service af robotter, og derfor kan du trygt samarbejde med os.

Kontakt os for at høre nærmere

Overvejer du, om en robotplæneklipper er den rette, tidsoptimerende investering for dig, så kontakt os og lad os sammen gennemgå din have for at finde den rigtige løsning til dig.

Vi kan kontaktes på telefon 51 80 29 42 eller på e-mail anderspoulsenservice@gmail.com så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Forhandler

Kontakt

Send os en e-mail

​Telefon: 51 80 29 42

Åbningstider:

Man-tors: 07.30 -16.30 

Fredag:      07.30 -15.00

*Lørdag:    09.00 -12.00​

*Gælder april, maj, juni og august.​​