​✓ Vi henter og bringer maskinerne

✓ Personlig og professionel rådgivning​

✓ Glade kunder og gode anmeldelser​

STIGA og STIHL buskrydder til privat eller professionel brug

Er du på udkig efter en STIGA eller STIHL buskrydder? Hos AP Service Tebstrup forhandler vi buskryddere fra STIHL samt mange andre haveredskaber. Vores kunder er både private og erhverv, og vi har kunder i Skanderborg, Horsens og Aarhus.

Vælg mellem kniv eller trimmer på en STIHL buskrydder

En buskrydder må ikke forveksles med en almindelig græstrimmer. En STIHL buskrydder, i forhold til den almindelige græstrimmer den en kraftigere maskine, som er beregnet til at udrydde krat og ukrudt. Det kan for eksempel være i et uvejsomt terræn og på større områder.

Buskrydderen kan udstyres med enten en kniv eller et trimmerhoved efter behov. Vi kan også levere en STIHL motorsav og en STIHL hækkeklipper samt mange andre landbrugsmaskiner- og redskaber.​

Vi henter og bringer redskaberne, og vi står naturligvis altid klar med professionel rådgivning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at råde og vejlede dig om vores redskaber og maskiner, uanset om du skal bruge det til privat eller professionel brug. Vi tager også gerne en snak med dig om vores priser, ligeså sender vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en buskrydder.

Du kan ringe til os på telefon 51 80 29 42 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail anderspoulsenservice@gmail.com.​

Forhandler

Kontakt

Send os en e-mail

​Telefon: 51 80 29 42

Åbningstider:

Man-tors: 07.30 -16.30 

Fredag:      07.30 -15.00

*Lørdag:    09.00 -12.00​

*Gælder april, maj, juni og august.​​