​✓ Vi henter og bringer maskinerne

✓ Personlig og professionel rådgivning​

✓ Glade kunder og gode anmeldelser​

Motorsave i markedets bedste kvalitet

Hos AP SERVICE udvælger vi alle vores motorsave i overensstemmelse med gældende krav om høj kvalitet, funktionalitet, miljø og prisvenlighed.

Vores leverandører af motorsave sørger for, at vi har et bredt udvalg, som kan dække alle vores kunders behov. På den måde kan vi altid sikre vores kunder, at de får en motorsav i markedets bedste kvalitet.

Stort udvalg af motorsave til private og professionelle

Blandt vores udvalg af topprofessionelle motorsave findes:

  • STIHL motorsav
  • STIGA motorsav

Kvaliteten på vores leverandørers motorsave er helt i top, hvorfor maskinerne kræver langt mindre vedligeholdelse end andre modeller.

I vores udvalg af motorsave findes der maskiner af høj kvalitet til private. Vi har også motorsave til eksempelvis landbrug eller andre, som bruger deres maskiner lidt oftere samt til større opgaver.

Til professionelle har vi motorsave i markedets bedste kvalitet, som kan holde samme ydeevne over en periode på mindst ti timer om dagen.

Fælles for alle vores motorsave er, at de alle fungerer med alkylatbenzin. Det sørger for, at man altid kan starte sin motorsav, selvom den ikke er blevet brugt over en længere periode.

Din lokale motorsav forhandler

Med hensyn til motorsave er en korrekt opspændt kæde mindst lige så vigtig som en skarp kæde. 

Kæden skal være spændt således, at når man hiver ned i kæden på midten af sværdet, skal kæden selv hoppe op på sværdet igen.

Kæden må ikke være spændt mere end at den nemt kan drejes med hånden. Alt dette kan vi selvfølgelige vise dig på vores værksted.

Kom forbi vores forretning ved Gedved eller kontakt os på telefon 51 80 29 42 eller e-mail anderspoulsenservice@gmail.com for at høre nærmere om vores attraktive tilbud på motorsave.

​Tips og tricks​ til kædesave

  1. Fil din kæde 5° hvis du skærer på langs med årene. Mod normalt 30°.
  2. Brug alkylatbenzin, så kan du starte din sav selv om den har stået stille meget længe
  3. Sørg for at din kæde er spændt rigtigt op, det er mindst lige så vigtigt som en skarp kæde
  4. Den må ikke være spændt mere end at kæden nemt kan drejes med hånden
  5. Kæden skal være spændt så meget så hvis man hiver ned i kæden på midten af sværdet skal kæden selv hoppe op i sværdet igen

Forhandler

Kontakt

Send os en e-mail

​Telefon: 51 80 29 42

Åbningstider:

Man-tors: 07.30 -16.30 

Fredag:      07.30 -15.00

*Lørdag:    09.00 -12.00​

*Gælder april, maj, juni og august.​​